Προϊόντα Τομάτας

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ SERCO FOODS!

Έχοντας εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στην επεξεργασία τομάτας και μέσα από προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα τομάτας με φρεσκάδα και άρωμα όμοια με την στιγμή της συγκομιδής!

Διαλέγουμε τις πιο φρέσκες, ώριμες και κατακόκκινες τομάτες και τις επεξεργαζόμαστε με τον σεβασμό που τους αξίζει έτσι ώστε να καταλήξουν στο τραπέζι σας διατηρώντας όλα τους τα αρώματα και την εξαιρετική τους γεύση! Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% φυσικά! Γεμάτα με άρωμα, γεύση φρεσκάδα και με μεγάλη περιεκτικότητα σε λυκοπένιο.
Χωρίς προσθήκη συντηριτικών και χρωστικών ουσιών.

Οι εγκαταστάσεις και η παραγωγική διαδικασία της SERCO FOODS είναι πιστοποιημένες με το πρότυπο ISO 22000:2005, από το 2015 και χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την επίτευξη άριστης ποιότητας χωρίς συντηριτικά στα τελικά προϊόντα.

Η αυστηρή εφαρμογή των κανόνων υγιεινής, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο βιομηχανικό εξοπλισμό και το πλήρως εξοπλισμένο μικροβιολογικό εργαστήριο, εξασφαλίζουν την σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας.