Food Service

Η ΚΟΡΕ, είναι μία εταιρία με πολυετή εμπειρία στον χώρο του FoodService.
Στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, ακούει τις ανάγκες του, προτείνει λύσεις,
δέχεται παρατηρήσεις και δημιουργεί προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και τιμής,
που μπορούν να αναδείξουν τις δημιουργίες του. Προϊόντα που σέβονται τον επαγγελματία.
Ενημερωθείτε με περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα FoodService,
κάνοντας download τον κατάλογο, εδώ.

Ελαιόλαδο
“Σπονδή”

Το σπουδαιότερο φυτικό έλαιο των μεσογειακών χωρών είναι το ελαιόλαδο. Καταναλώνεται ωμό, διατηρώντας τα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά που περιέχει στον ελαιόκαρπο.

 

Περισσότερα

Σπορέλαια

ΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΣΠΟΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΕ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟΝ ΜΑΓΕΙΡΑ

Η ουδέτερη γεύση, η αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και η χρήση σε ευρεία γκάμα προϊόντων καθιστούν τα σπορέλαια “απαραίτητα εργαλεία” στα χέρια κάθε επαγγελματία. Η ΚΟΡΕ, γνωρίζοντας το πάθος των επαγγελματιών για άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα, επένδυσε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (ραφινερία, εμφιαλωτήριο) προκειμένου να εξασφαλίσει στους πελάτες της σπορέλαια που είναι πάντα φρεσκοραφιναρισμένα, λαμπερά, με χαμηλή τιμή οξύτητας και χαμηλό αριθμό υπεροξειδίων. Έτσι, προσφέρει στους πελάτες της σπορέλαια με υψηλούς δείκτες ποιότητας, που εξασφαλίζουν απόλυτα τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του φαγητού.

Περισσότερα

Εξειδικευμένα Φυτικά Ελαια

Το τηγάνισμα είναι μια δύσκολη τέχνη. Η επιτυχία του εξαρτάται σε μεγάλο ποσοστό από τη χρήση πρώτων υλών άριστης ποιότητας! Για τους περισσότερους από εμάς, είναι δύσκολο να αντισταθούμε στις τηγανιτές πατάτες το ψάρι ή τα τραγανά ορεκτικά. Γι’ αυτό, απαιτείται η επιλογή του κατάλληλου λαδιού και ο σωστός τρόπος τηγανίσματος που θα εξασφαλίσουν γεύση και σωστό μαγείρεμα σε κάθε σπεσιαλιτέ.

Περισσότερα

Πυρηνέλαιο
“ΚΟΡΗ”

Προέρχεται από τον πυρήνα της ελιάς.

Το Πυρηνέλαιο ΚΟΡΗ αποτελεί εναλλακτική λύση “ελαιολάδου”. Πρόκειται για ένα λάδι ελαφρύ, εύπεπτο, ιδανικό για μαγείρεμα και τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες, καθώς αποτελεί το μοναδικό “ελαιόλαδο” που είναι τόσο ανθεκτικό σε αυτές τις συνθήκες.

Περισσότερα

Φυτικά Λίπη

“Θάμα”

Το Θάμα είναι ένα πολύ γευστικό προϊόν. Κατάλληλο για μαγειρική και ζαχαροπλαστική, δίνει στις συνταγές σας μοναδική γεύση. Δοκιμάστε το και κάντε θαύματα!

Περισσότερα

Φυτικά Λίπη

Πρόκειται για ένα διατροφικό επίτευγμα, καθώς αντικατέστησε τα ζωικά λιπαρά που περιέχει το βούτυρο με φυτικά λιπαρά. Έτσι, η μαργαρίνη προσφέρει μια πιο υγιεινή διατροφική επιλογή. Είναι ένα απαραίτητο συστατικό στο πλαίσιο ενός υγιεινού διαιτολογίου και εφοδιάζει τον οργανισμό με σημαντικές βιταμίνες όπως Α και D.

Περισσότερα

Προϊόντα Τομάτας
“ΓΚΡΕΚΑ”

Έχοντας εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στην επεξεργασία τομάτας και μέσα από προγράμματα έρευνας και ανάπτυξης, συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη αφοσίωση έχοντας ως στόχο να προσφέρουμε στον καταναλωτή προϊόντα τομάτας με φρεσκάδα και άρωμα όμοια με την στιγμή στης συγκομιδής!

Περισσότερα

Ξύδι – Λεμόνι
“Μετέωρα”

ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η ένωση αγροτικών συνεταιρισμών που παράγει τα προϊόντα “Μετέωρα” στα Τρίκαλα ιδρύθηκε το 1930 και αποτελείται από 90 συνεταιρισμούς – μέλη και 12.000 συνεταιριζόμενους αγρότες της περιοχής.

Περισσότερα

Ζωμοί
“Maggi”

Για την κατσαρόλα, το τηγάνι και για όπου αλλού μαγειρεύονται νοστιμιές,
πάντα υπάρχει ένα προϊόν MAGGI. Για κάθε γευστική προτίμηση!

Περισσότερα